resim yok
10 Ekim 2012 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl'ın 10 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Sultan Süleyman ve İbrahim Paşa arasında güven üzerine büyük bir hesaplaşma yaşanacak.
 
Hürrem Sultan, Nigar hatunu yeniden saraya getiriyor. Hatice Sultan bir kez daha Nigar’la aynı çatı altında yaşamak zorunda kalıyor. Saltanat vekilliği yapan şehzade Mustafa Nigar’ı saraydan kovmak istiyor. Süleyman’ın seferden Firuze’ye yazdığı mektup Hürrem Sultan’ın eline geçiyor. Sultan Süleyman ordusuyla birlikte Tebriz’e varıyor.
 
Hürrem, Nigar’ı yeniden saraya alınca bunu kabullenmeyen Hatice Sultan, Nigar’ı saraydan atmak ister. Durumu öğrenen Mustafa, Nigar’ı saraydan atmaya karar verir. Hürrem ise tek başına hepsine karşı direnir. Nigar’ı sarayda tutmak için zekice bir plan kurar.
 
Öte yanda Süleyman, Tebriz’de İbrahim’le bir araya gelir. İbrahim’in “Serasker Sultan” unvanını kullanması ve Hatice’ye olan ihaneti sebebiyle ikili arasında  bir hesaplaşma yaşanır. Bu hesaplaşmanın ardından ordu Bağdat üzerine yürür. Bu yolculuk esnasında İbrahim can düşmanı İskender’den kurtulmak için bir tuzak kurar ve İskender’in görevinden azledilmesini sağlar. İbrahim istediğini almayı başarsa da Süleyman için bu hadise bir dönüm noktasıdır.
 
Harem tarafında Süleyman’ın Firuze’ye yazdığı tutku dolu mektup saraya ulaşır. Hatice Sultan mektubun Hürrem’in eline geçmesini sağlar. Mektubu okuyan Hürrem Sultan, öldürdüğü cariyenin aradığı kadın olmadığını anlar ve Firuze’nin peşine düşer. Firuze ise şehzade Cihangir’in bakımıyla ilgilenmekte ve Hürrem’in yanı başında yaşamaktadır. Gülşah, aradıkları kadının Firuze olduğunu anlar.
 
Hürrem Sultan, Firuze’yi yakalayabilecek mi? Hatice Sultan, Nigar’ı saraydan atabilecek mi? Sultan Süleyman ve İbrahim arasındaki buzlar çözülecek mi? İskender Çelebi, İbrahim Paşa’nın karşısında durmaya devam edebilecek mi?
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin