Hazal Kaya fanlarının yeni hedefi kim?

Hazal Kaya, 'Adını Feriha Koydum' adlı dizide Çağatay Ulusoy’un sevgilisini canlandırmıştı.

resim yok
07 Ağustos 2013 - 12:23
Magazin

Hazal Kaya fanları harekete geçti!

 

Hazal Kaya, 'Adını Feriha Koydum' adlı dizide Çağatay Ulusoy'un sevgilisini canlandırmıştı.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde aniden diziyi bırakmış, 'Feriha'dan boşalan yere de Gizem Karaca gelmişti.

 

Topa tutmuşlardı

Hazal Kaya’nın fanları bu durumu kabullenememiş, Gizem Karaca’yı Twitter’dan topa tutmuştu.

 

Yeni dizide bu kez...

Çağatay Ulusoy bu sezon ‘Medcezir’de Serenay Sarıkaya ile başrolde oynuyor.

 

Yorumlar başladı bile!

Hazal Kaya’nın fanları Twitter ve Facebook’tan “Serenay, Çağatay’a yakışmıyor.” yorumları yapmaya başladılar bile.

 

Uyarlama dizi

 

Amerika'nın sevilen dizisi The O.C.'den uyarlanan Medcezir'in senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu ikilisi üstleniyor. Dizinin yönetmenlik koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.

Hazar Ergüçlü ve Barış Falay'ın da rol alacağı dizide Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan'da oynayan Taner Ölmez, usta oyuncu Can Gürzap ve Şebnem Dönmez de yer alacak.


Sarıkaya'nın kariyeri

2010 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması (Miss Turkey 2010) ikincisi unvanlı tescilli güzel ve profesyonel model. Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur. Plato Film'de oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etmiştir ve yarışmada dördüncü olmuştur ve Jüri Özel Ödülü'nü almıştır.

2008 yılında henüz 16 yaşındayken Plajda adlı sinema filminde tesadüf eseri rol almıştır. Daha sonra aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Ama iki dizisi de yayından kaldırılmıştır.

İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra Miss Turkey de 2. olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Esas büyük çıkışını Lale Devri dizisinde Yeşim karakteriyle gerçekleştirmiştir.
[reklam]
Kaya'nın kariyeri

01 Ekim 1990'da Gaziantep'te doğan Hazal Kaya, ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir.

2006 yılında Acemi Cadı dizisinde 46. bölümde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. 14 Ocak 2011 Show TV'de başladığı Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri döndü.

Adını Feriha Koydum dizinin 2. sezon finalinde diziden ayrılan Hazal 2012-2013 sezonunda Son Yaz-Balkanlar 1912 ile ekrana döndü. Ancak dizi iyi reyting almadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Kendisi 3 dil bilmektedir: Türkçe, İngilizce ve İtalyanca. 4. dil olarak Almanca öğrenmeye başlamıştır.

 

2013 YILININ EN ETKİLİ İSİMLERİ ARASINDAKİ 5 TÜRK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin