Hazal Kaya'nın yeni dizisi 'A.Ş.K.'ta şok ayrılık!

Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelmesi planlanan başrollerinde Hazal Kaya ve Kaan Urgancıoğlu'nun oynayacağı "A.Ş.K." dizisinde şok bir gelişme yaşandı!

resim yok
07 Ağustos 2013 - 12:48
Magazin

Eylül ayında Kanal D'de ekrana gelmesi planlanan; başrollerinde Hazal Kaya ve Kaan Urgancıoğlu'nun oynayacağı "A.Ş.K." dizisinde şok bir gelişme yaşandı!

 

Ayrıldı!


Ömür Atay'ın yönetmenliğini yapacağı ve Serdar Soydan ve Nükhet Bıçakcı'nın senaryosunu kaleme alacağı "A.Ş.K." dizisinin başrol oyuncularından Aslıhan Gürbüz, artık dizinin oyuncu kadrosunda yer almayacak.

 

Şebnem olacaktı

Dizide 'Şebnem' karakterini canlandırması beklenen Aslıhan Gürbüz diziden ayrıldı.

 

Twitter hesabından duyurdu

Bu haberi dizinin yapımcısı Faruk Turgut kişisel Twitter hesabından duyurdu.

 

Henüz belli değil

Dizide yeni 'Şebnem'in kim olacağı ise henüz belli değil.

 

Aslıhan Gürbüz, daha önce 'Yahşi Cazibe', 'Bir Bulut Olsam', 'Gonca Karanfil' gibi dizilerin başrolünde yer almıştı.

Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Bir Bulut Olsam dizisinde ünlendi. Bir Bulut Olsam'dan öncede Goncakaranfil dizisinde görev yapan Aslıhan Gürbüz o dizide de Gonca rolüyle karşımızda idi.

atv ekranlarında yayınlanmakta olan ve başrolünü Hakan Yılmaz ile paylaştığı Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe'yi canlandırdı.

Hazal Kaya'nın başrolünde oynayacağı, Gold Film Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği 'A.Ş.K.' dizisinin başrol erkek oyuncuları geçtiğimiz günlerde belirlenmişti.

Dizide Hazal Kaya'ya başrolde erkek oyuncular olarak

* Kaan Urgancıoğlu ve

* Hakan Kurtaş eşlik edecek.
[reklam]
Diğer isimler

Dizide Servet Pandur, Sevtap Özaltun, Nihal Koldaş ve Gökay Müftüoğlu önemli rolleri üstlenecek.

Aşk yaşayacaklar!

'Azra' rolünde Hazal Kaya ile 'Kerem' rolünde Hakan Kurttaş arasında aşk yaşanacak. Kaan Urgancıoğlu ise Azra'nın daha sonra aşık olacağı 'Can' karakterini canlandıracak.

Müzikler...

A.Ş.K.'ın müziklerini yapacak isimler de geçtiğimiz gün belli olmuştu. Daha önce Muhteşem Yüzyıl ve Suskunlar gibi dizilerin hafızalara kazınan müziklerini yapan ünlü müzisyen Aytekin Ataş, A.Ş.K. dizisiyle çalışacak.

Aytekin Ataş, Twitter adresinden yaptığı açıklamada, A.Ş.K. dizisininin müziklerini Erdem Doğan ve Gürsoy Tanç'la birlikte yapacaklarını belirtmişti.

Dizi yeni sezonda Eylül ayının sonlarına doğru Kanal D'de ekrana gelecek.

 

 

HAZAL KAYA FANLARININ YENİ HEDEFİ KİM? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin