Hazal Kaya hamile olduğunu açıkladı! Ali Atay baba oluyor!

Bizim Hikaye'nin Filiz'i Hazal Kaya hamileliğini ilan etti.

Merve Mutlu
23 Mayıs 2019 - 11:47
Magazin

Bu akşam yayınlanacak olan 70. bölümü ile ekranlara veda edecek olan Bizim Hikaye dizisinde başrolü Burak Deniz ile paylaşan ve 6 Şubat tarihinde oyuncu Ali Atay ile nikah masasına oturan Hazal Kaya, hakkında çıkan hamilelik iddialarını doğruladı. 

19-05/23/hazal.png

5 yıl süren ilişkilerini Şubat ayında evlilikle resmiyete kavuşturan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti hakkında, bebek beklediklerine yönelik iddialar çıkmış ancak ikili bu iddilara yanıt vermemişti. 

Bu iddiaların her geçen gün artmasının üzerine de, "O sizin uydurmanız hamile değilim" diyen Hazal Kaya, geçtiğimiz akşam Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile 11 haftalık hamile olduğunu açıkladı. 

19-05/23/hazal-kaya.png

"Açıklamaktan çok mutluluk duyuyorum ki; evet hamileyim. Bebeğimiz tam 11 haftalık oldu. İlk 2 ay bebek için hassas zamanlar olduğu için, hak verirsiniz ki paylaşmak istemedik. Son kontrolümüz çok iyi geçti ve
sevinçle mutluluğumuzu paylaşmak istedik. Dün sokakta karşılaştığım magazin muhabiri arkadaşlarımızın ‘Doğum yaklaşıyor’ demesine cevaben heyecandan verdiğim cevap yanlış anlaşılınca durumu anlatıp paylaşmak istedim.Şimdi çok şükür her şey yolunda, bebek gayet sağlıklı, biz de çok mutluyuz. ilk üç ayı atlattık, devamı daha eğlenceliymiş öyle diyorlar, eminim yollayacağınız güzel enerjilerle daha da güzel geçecek. Teşekkür ederiz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin