Leke Arda öldü mü? Selahattin Paşalı diziden ayrılıyor mu?

Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin son bölümü nefes kesti. Arda ölecek mi? sorusu ise akıllarda kaldı..

Merve Mutlu
23 Mayıs 2019 - 10:10
Yeni Bölüm

Başrollerinde Burak Sevinç ile Melis Sezen'in rol aldığı Leke dizisi, Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 

19-05/23/leke.jpg

Geçtiğimiz salı akşamı 6. bölümü ile ekranlardaki yerini alan Leke dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Arda Yenilmez'in, abisi Cem Yenilmez'in mükemmelliğine olan öfkesi onu iyice saldırganlaştırmıştı. Kendi başarısızlık ve yetersizliklerinin acısı ve abisinin mükemmelliğinin gölgesinde kalmasının öfkesini Yasemin'den çıkarmaya niyetliydi.

19-05/23/lke-kavga.png

Dizinin son bölümünde: Şirketteki başarısızlığı da açığa çıkan Arda, abisi Cem'i yaralamak için Yasemin'in evine gitmişti. Yasemin'e ne kadar güzel olduğunu söyleyen ve ona fiyatını soran Arda, Yasemin'e yaptığı imalar ve davranışlarıyla oldukça öfkelendirdi. En son 500 dolar uzatan Arda, Yasemin'den tokat yedi. Karşı saldırıda bulunan Arda'yı iten Yasemin ise onun düşerek kafasını masaya vurmasına neden oldu. 

Leke Arda öldü mü? 

19-05/23/leke-arda.png

Aralarında arbede çıkan Yasemin ve Arda'nın arası iyice hiddetlendi ve Yasemin'in bir anda itmesi ile Arda masaya kafasını vurarak yere yığıldı. Leke dizisinin yayınlanan 7. bölüm fragmanında ise: Arda'nın öldüğü ve Yasemin'in evine kamera yerleştiren Birkan'ın bunları görerek Yasemin'e yardım etmek için evine geldiği görülüyor. Ancak Arda ölmüyor.. 

Selahattin Paşalı Leke'den ayrıldı mı?

Leke dizisinde Arda karakterini canlandıran Selahattin Paşalı, diziden ayrılmıyor.. 

Leke'nin Arda'sı Selahattin Paşalı kimdir?

19-05/23/leke-arda-kimd-1558599873.jpg

2 Şubat 1990 tarihinde Bodrum'da dünyaya gelmiştir. An itibarıyla 29 yaşındadır. Henüz 14 yaşındayken Darüşşafaka Spor Kulübü bünyesinde basketbol oynayan Selahattin Paşalı, sporla da ilgilenmiştir. Budapeşte'de Sanat Yönetimi okumuş ardından da Craft Atölye bünyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Bir Umut Yeter ve Kalp Atışı dizilerinde rol alan Paşalı'nın son dizisi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke'dir...

Leke 7. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin