Man with a Plan 4. sezon onayını aldı! Yeni sezon detayları!

Matt LeBlanc'i başrolde izlediğimiz CBS komedisi Man with a Plan 4. sezon onayını aldı.

Matt LeBlanc'li CBS komedisi "Man with a Plan" yola devam ediyor.

"MAN WITH A PLAN" GELECEK SEZON DA EKRANLARDA OLACAK!

13 bölümden oluşan üçüncü sezonunu 06 Mayıs'ta tamamlayan dizi yayıncı kanaldan resmi 4. sezon onayını aldı.

Yeni sezonun bölüm sayısı konusunda şimdilik bir bilgi mevcut değil. İlk sezon 22, ikinci sezon 21, üçüncü sezon ise 13 bölümden oluşmakta.

19-05/23/man-with-a-plan-4-sezon-onayi.jpg

Reytingleri hiçbir zaman dikkat çekici seviyelere çıkıp patlayamasa da Man with a Plan ekran serüveninin başlangıcından bugüne kadar izlenme oranlarında tatminkar ve istikrarlı bir performans ortaya koymayı bildi.

Dizi, geride bıraktığımız üçüncü sezonunu kendi zaman dilimindeki yayını ve aynı gün içindeki DVR izlenmeler göz önüne alındığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.87 reyting oranı ve 5.334 milyon izleyici ortalaması ile tamamladı.

19-05/23/man-with-a-plan.jpg

Karısı Andi'nin (Liza Snyder) çalışma hayatına girmesi sonrasında evde daha fazla sorumluluk alıp çocukların bakımını üstlenen ancak melek olarak bildiği çocuklarının aslında göründükleri kadar masum olmadıklarını anlaması o kadar da uzun sürmeyecek müteahhit bir baba Adam'ın (Matt LeBlanc) başından geçen komik olayları ekrana yansıtan Man with a Plan'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Kevin Nealon, Stacy Keach, Grace Kaufman, Matthew McCann, Hala Finley ve Matt Cook gibi isimler yer alıyor.

CBS Television Studios, 3 Arts Entertainment ve Double Double Bonus Entertainment ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise LeBlanc ile birlikte Jeff & Jackie Filgo, Michael Rotenberg, Troy Zien ve Gregg Mettler'dan oluşuyor.

"Man with a Plan" fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin