Speechless dizisinin 4. sezonu olacak mı?

ABC'nin üç sezonu geride bırakan komedi dizisi Speechless devam edecek mi? ABC kararını iptal yönünde kullandı. Buna göre dizinin 4. sezonu olmayacak.

ABC'nin Minnie Driver'lı komedi dizisi "Speechless"ın geleceği belli oldu. Yayıncı kanal pek sürpriz sayılmayacak bir kararla diziyi üç sezon sonunda bitirme kararı aldı.

SPEECHLESS RESMEN İPTAL EDİLDİ

Buna göre, 12 Nisan'da üçüncü sezonunu tamamlayan dizinin 4. sezonu olmayacak.

19-05/23/speechless-dizisi-izle.jpg

"SPEECHLESS" REYTİNGLERİ

Başlangıcından bu yana izlenme oranlarında kademeli şekilde düşüş yaşayan Speechless son sezonu göz önüne alındığında ABC'nin en düşük reytingli dizisi konumuna düşmüştü.

Dizinin üçüncü sezonunun reyting ortalaması 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.49 reyting oranı ve 2.3 milyon izleyici olarak çıkmıştı. Bir önceki sezon ile kıyaslandığında sırasıyla yüzde 57 ve yüzde 46'lık düşüş yaşanmıştı.

19-05/23/minnie-driver-tweet.jpg

19-05/23/micah-fowler-tweet.jpg

Engelli ve bakıma muhtaç bir çocuğa sahip bir ailenin etrafında şekillenen hikayeye sahip dizinin oyuncu kadrosunda Minnie Driver, John Ross Bowie, Mason Cook, Michah Fowler, Kyla Kenedy, Cedric Yarbrough, Marin Hinkle, Jonathan Slavin, McKaley Miller ve David Lengel gibi isimler yer alıyor.

20th Century Fox TV ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise yaratıcı isim Scott Silveri ile birlikte Jake Kasdan ve Melvin Mar'dan oluşuyor.

Bu arada Speechless hayranları için dizinin devamı adına ufak da olsa bir umut ışığı belirmiş olabilir. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan Daniel Chun, sosyal medyada bir tweet'e yanıt verirken yeni bir sezon daha yapma şansları olabileceğini ima etti.

19-05/23/daniel-chun-tweet.jpg

Eğer uygun bir kanal ya da platform bulunabilirse ufak bir ihtimal olsa da dizinin geri dönme şansı olabilir.

"Speechless" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin