Splitting Up Together 3. sezon olacak mı?

ABC'de iki sezonu deviren komedi dizisi Splitting Up Together'ın geleceği belli oldu. Yayıncı kanal dizinin hayranlarını üzen bir karar aldı ve Splitting Up Together'ı resmen iptal etti.

"Splitting Up Together"ın iki sezonluk ekran serüveni son buldu!

SPLITTING UP TOGETHER SONA ERDİ!

Yayıncı kanal ABC, boşanma kararı almalarının ardından ilişkileri yeniden alevlenen ve aynı evde yaşamaya devam eden bir çiftin hikayesini konu edinen diziyi resmen iptal ettiğini duyurdu. Buna göre, Splitting Up Together'ın 3. sezonu olmayacak.

19-05/23/splitting-up-together-dizisi-iptal.jpg

"SPLITTING UP TOGETHER" REYTİNGLERİ

Dizinin 16 Ekim 2018 - 09 Nisan 2019 tarihleri arasında ekranlara gelen 18 bölümlük ikinci sezonunun izlenme oranları 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.66 reyting oranı ve 2.77 milyon izleyici ortalamasını elde etmişti. Bu rakamlar Splitting Up Together'ı kanalın en düşük reytingli ikinci dizisi konumunda tutuyordu.

Yine ABC kanalında yayınlanmış olan Suburgatory (2011-2014) ve Selfie (2014) dizilerinin yaratıcı ismi Emily Kapnek'in senaryosunu kaleme aldığı Splitting Up Together, Mette Heeno'nun arkasında olduğu 2016 yapımı Danimarka dizisinden Amerikan televizyonlarına uyarlandı.

19-05/23/splitting-up-together-dizisi.jpg

Jenna Fischer ve Oliver Hudson ikilisinin başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Diane Farr, Lindsay Price, Olivia Keville, Van Crosby ve Sander Thomas gibi isimler yer alıyor.

A Very Good Production, Piece of Pie Productions ve Warner Bros TV ortak yapımcılığında hazırlanan Splitting Up Together'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Kapnek, Ellen DeGeneres, Jeff Kleeman, Dean Holland, orijinal dizinin yaratıcısı Mette Heeno, Mie Andreasen ve Hella Joof'dan oluşuyor.

"Splitting Up Together" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin