Merve Mutlu
30 Temmuz 2019 - 16:10
Magazin

En son Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya ve Leyla ile Mecnun'un unutulmaz ismi Ali Atay, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturmuştu. Hamile olduğunu açıklayan Kaya bu kez de ismi açıkladı.

19-07/30/hazal-kaya.png

Uzun süreli beraberliklerinin ardından dünya evine giren çift, bebek müjdesini de sevenleri ile paylaşmıştı. Kaya bu kez de hamilelik pozunu paylaştı ve paylaşırken de magazin dünyasına gönderme yaptı. 

"Onlar bizi çekmeden ben paylaşayım dedim." sözleri ile hamileliğini belli eden şişmiş karnı ile ilk fotoğrafını da kendisi paylaşmış oldu.

19-07/30/hazal-k.png

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın çocuğunun adı ne olacak?

Birkaç aydır evli olan ve hamileliğini de açıklayan Hazal Kaya, paylaştığı fotoğrafta çocuğunun adından da bahsetti. Bir erkek çocuk sahibi olmak için gün sayan çiftin çocuklarının adının da Fikret Ali olacağı kesinleşmiş oldu.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin