İbrahim Çelikkol nezarete düştü!

Başarılı ve yakışıklı oyuncu nezarette sabahladı..

Merve Mutlu
30 Temmuz 2019 - 13:57
Magazin

Son olarak Muhteşem İkili dizisi ile karşımıza çıkan başarılı ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol karakolluk oldu ve geceyi nezarethanede geçirdi.. 

19-07/30/nezaret.jpg

Muğla'nın Akyaka bölgesinde zaman geçiren Çelikkol, 6 arkadaşı ile birlikte kendilerini gürültü yaptıkları konusunda uyaran Bahadır Kılınç adlı kişiye saldırdı. Bahadır Kılınç’ın elmacık kemiğini kıran Çelikkol ve arkadaşları geceyi karakolda geçirmek zorunda kaldı. 

Daha önce de alkollüyken yaşadığı problemler medyaya yansıyan ve sergilediği sert tavırlarla gündeme gelen oyuncu, gecenin geç saatlerinde Ula'nın turistik Akyaka beldesinde; Bahadır Kılınç, ruhsatsız olduğu için kapalı olan restoranının önünde otururken, yan restoranda aralarında İbrahim Çelikkol'un da bulunduğu grubu, gürültü yaptıkları gerekçesiyle uyardı. Alkollü oldukları öğrenilen Çelikkol ve beraberindekiler Kılınç'ı darp ettiler.

19-07/30/elikkol.jpeg

Bu esnada olay yerinin yakınında bulunan Ula Belediye Başkanı'nın oğlu tarafından dayakçı gurubun elinden kurtarılan Bahadır Kılınç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Elmacık kemiğinin kırıldığı, burun kemiğinin de çatladığı tespit edilen Kılınç'ın şikayeti üzerine Çelikkol ve beraberindekiler jandarma tarafından gözaltına alındı. Yeni Asır'ın haberine göre: Sabaha kadar karakolda tutulan Çelikkol ve yanındakiler, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin