Hazal Kaya'dan Çağatay Ulusoy itirafı!

Hazal Kaya'dan Çağatay Ulusoy itirafı!

resim yok
10 Mart 2014 - 09:53
Röportaj

Hazal Kaya'dan Çağatay Ulusoy itirafı!

"İtirazım Var" isimli filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Hazal Kaya'dan samimi açıklamalar...

A.Ş.K dizisi kısa sürede yayından kaldırılan Hazal Kaya, 'İtirazım Var' isimli sinema filmiyle beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor.


Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı, 18 Nisan'da vizyona girecek olan film öncesi konuştuğumuz genç oyuncu soruları yanıtladı.

A.Ş.K dizisinden sonra yeni filminiz 'İtirazım Var'la geri dönüş yapıyorsunuz. Senaryoda sizi cezbeden ne oldu?

Filmde beni en çok diyaloglar ve karakterler cezbetti. Zaten izlediğinizde anlayacaksınız. Bu kadar tehlikeli sularda iken çok ciddi yorumlar yapamıyorum. Onur Ünlü'yle çalışmayı zaten çok istiyordum. Onur Hoca senaryoyu gönderdi. Senaryoyu okuyunca beğendim. Karşılıklı anlaştık. Bu projede olmaktan ben mutlu oldum o da çok mutlu oldu. Vizyona gireceği tarihi bekliyoruz. Çekimler soğuk havada gerçekleşti ama biz zaten bu durumlara alışkınız.

Türk Sineması'nda Onur Ünlü sineması diye bir gerçek var. Onunla çalışmak nasıl bir duygu?

Ne söylesem eksik kalır diye düşünüyorum. Onur Ünlü, duygusal olarak çok derin bir adam ve yaptığı işler de böyle. Her şeyi bir yana bırakalım, inanılmaz bir bilgi birikimiyle yazıyor senaryoları ve diyalogları. Her zaman beni etkilemiştir. Bütün bunlar bir araya geldiğinde ben çok heyecanlanıyorum. Onun için kendisiyle çalışmak her zaman onurdur benim için.

'A.Ş.K' dizisi beklenilen reytingi alamadığı için yayından kaldırıldı. Bu yeni sistem hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

Reyting sisteminin değiştiği bütün yapılan işlerde ortada zaten. Söylenecek çok az şey var. Dizim bittikten sonra dinlendim, eğitim aldım. Aynen devam ediyorum oyunculuğa.

Dizilerde oynamak, filmlerde oynamak sizin oyunculuğunuzu nasıl geliştiriyor? Neler katıyor?

Dizi çok başka bir şey. Haftada yaklaşık 100 dakika, 120 dakikalık işler çekiyoruz. Ve tabii ki orada artık iş biraz reflekse dönüyor.[reklam]

Sinema filmi tabii ki hazırlık dönemini daha iyi yaşayabileceğimiz, yönetmenle de çok daha iyi paslaşabileceğimiz çok daha geliştirici bir iş benim için. Refleks olarak olduğu için dizi çok daha yorucu oldu artık! Bu sezon böyle gider herhalde...

 

''ÇAĞATAY KENDİNİ ÇOK GELİŞTİRDİ''

Sizin de içinde bulunduğunuz yeni dönem dizileri ve oyuncularını nasıl buluyorsunuz?

Valla bizim jenerasyon çok şahane. Ekranlarda çok iyi oyunculuklar izliyoruz bütün zor şartlara rağmen. İsim verirsem biri unutulur, diğerine ayıp olur o yüzden söylemeyeyim. Ama ben akıllı ve çalışkan bir jenerasyon olduğumuzu düşünüyorum.

'Adını Feriha Koydum' dizisi bitti ama hayranlarınız hâlâ Çağatay Ulusoy'la sizi çok yakıştırıyor. Yeni dizisini nasıl buldunuz?

Televizyon izleme alışkanlığım olmadığı için şöyle bir göz gezdiriyorum. Ama çok mutluyum onun adına çok iyi bir iş yapıyor. O da kendini çok geliştirdi.

Bu sezon sizi bir dizide izleyebilecek miyiz?

Şimdilik görünmüyor ama olursa duyarsınız zaten. Tiyatro yapmayı da düşünmüyorum.

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'UN BOMBA İTİRAFLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin