Hazal Kaya'dan şaşırtan kıskançlık!

Oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay'ı neden kıskandığını katıldığı programda açıkladı. Kaya, üçüncü çocuk konusuna da açıklık getirdi.

Berfin Sengil
18 Mart 2024 - 12:53
Magazin

2019'da dünyaevine girmelerinin ardından önce oğulları Fikret Ali'yi, daha sonra Leyla Süreyya'yı kucaklarına alan Hazal Kaya'dan, eşi Ali Atay ile ilgili samimi itiraflar geldi.

Berfu Yenenler'in 'Talk Show Perileri' adlı programına konuk olan Hazal Kaya, eşini kıskanıp kıskanmadığı sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Erkek Arkadaşlarını Kıskanıyor

"Öyle birini kıskanmışlığım yok ama bunların erkek arkadaşlıkları, PlayStation oynamaları falan... O işlere tutuluyorum. Mesela 10 kadınla PlayStation oynasa o kadar kıskanmam. Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor. Mesela 'Akşam baş başa yemeğe mi gitsek' desem öyle bir mutluluk yok." diyen Hazal Kaya, bir kadını değil ama erkek arkadaşlarıyla muhabbetlerini kıskandığını dile getirdi.

Üşengeçliğinden Şikayetçi

Ali Atay'ın üşengeçlik huyundan şikayet eden Hazal Kaya, "Ali'nin üşengeçliğini değiştirmek isterdim. Masanın ucundaki şekere ulaşamadığı için çayına artık şeker atmayan birisi" ifadelerini kullandı.

Koruyucu Aileye Yeşil Işık

Üçüncü çocuğu isteyip istemedikleriyle ilgili de Hazal Kaya'dan, "Hayır ama evlatlık alabiliriz ya da koruyucu aile olabiliriz" karşılığı geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin