Mine Tugay'dan estetik itirafı!

Mine Tugay yaptırdığı estetikten duyduğu pişmanlığı anlattı. Tugay, "Geçen yıl bunu çözebileceğini söyleyen ünlü bir estetik cerrahına inandım ama ameliyat sonrası çok sorun yaşadım" ifadelerine yer verdi.

Berfin Sengil
18 Mart 2024 - 12:15
Magazin

Son olarak Yalı Çapkını dizisinde yer alan ünlü oyuncu Mine Tugay verdiği röportajda estetik operasyondan duyduğu pişmanlığı anlattı. Tugay'ın estetik açıklamasının ardından gözler bir kez daha estetikli ünlülere çevrilirken, göz dolgusundan dolayı eleştirilen ünlü oyuncu da dikkatlerden kaçmadı.

Estetik yaptırdığı dönemde değişimiyle çok fazla eleştiri alan ve güzelliğine gölge düşürdüğü konuşulan Mine Tugay, Şamdan Plus'a konuştu.

Göz altlarına yaptırdığı dolgu sonrası zor günler geçirdiğini açıklayan Tugay'dan samimi itiraflar geldi.

Estetik Sonrası Zor Zamanlar

Mine Tugay estetik operasyonuyla ilgili şunları söyledi: 

"10 yıl önce sol gözümün altına dolgu yaptırdım. Ve o dolgu dondu. Birçok kez ameliyat oldum. Geçen yıl bunu çözebileceğini söyleyen ünlü bir estetik cerrahına inandım ama ameliyat sonrası çok sorun yaşadım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin