Hazal Subaşı'ndan anlamlı bir davet geldi!

Dilek Taşı dizisinin Figen'i Hazal Subaşı, Organ ve Doku Bağış Haftası için özel bir paylaşıma imza attı. Subaşı, çektiği videoda "İyilik hareketine katılın, organ bağışı bekleyen yüzlerce hastanın sesi olun" diyerek organ bağışına çağrıda bulundu.

ozan
09 Kasım 2023 - 17:47
Magazin

Dilek Taşı dizisinde canlandırdığı Figen karakteriyle çok sevilen Hazal Subaşı, farkındalık oluşturmak için her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Organ ve Doku Bağış Haftası'na destek videosu yayınladı.

"Sizlerle bir iyilik hareketini paylaşmak istiyorum" sözleriyle başladığı videoda Hazal Subaşı, organ nakline şu sözlerle dikkat çekti:

"Organ Nakli Koordinatörleri Derneği, 'İzin Ver Yaşasın' diyerek bir farkındalık projesi başlattı. Siz de en yakın sağlık kuruluşuna giderek, bir imzayla organ nakli bekleyen binlerce hastaya umut olabilirsiniz. İzin verin yaşasın"

23-11/09/hazal-subasi.png

Hazal Subaşı paylaşımına, "3-9 Kasım Haftası Organ ve Doku Bağış Haftası'nda İzin Ver Yaşasın iyilik hareketine katılın, organ bağışı bekleyen yüzlerce hastanın sesi olun." notunu düştü.

Dilek Taşı dizisinde minik Sinan'ın böbrek nakline ihtiyaç duyması ve bunun için Cemre'den böbrek nakli yapılmak istenmesi de Hazal Subaşı'nın organ nakli konusundaki çağrısını daha da anlamlı hale getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin