Hazar Ergüçlü, büyük aşkını ilan etti!

Başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından aşkını ilan etti! Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim? Kaç yaşında? Nereli? Hazar Ergüçlü'nün burcu ne? Hazar Ergüçlü ve Ekin Koç ayrıldı mı? Kutay Soyacak kimdir?

Pınar Alçiçek
26 Mayıs 2023 - 10:11
Magazin

Beş yıllık aşkı yönetmen Onur Ünlü ile Aralık 2022'de ayrılan Hazar Ergüçlü, şimdilerde yeni segilisi ile sık sık gündeme geliyor. İşte Ergüçlü'nün yeni şarkıcı aşkı hakkında detaylar...

İLGİLİ İÇERİK

23-05/26/e77fd3f9c9520450c751f66dc1f239b3.jpg

31 yaşındaki oyuncu, sevgilisi Ece Ertez’le kısa süre önce yollarını ayıran Jakuzi müzik grubunun solisti Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açtı. Adı birçok isim ile anılan Ergüçlü'nün meslektaşı Ekin Koç ile birlikte olduğu iddia edilirken, oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı o aşk dolu fotoğraf ise tüm iddiaları noktaladı.

İşte o çok konuşulan paylaşım:

23-05/26/screenshot-2_152-1685086626.png

Taze aşıklarının Hazar Ergüçlü'nün ailesinin yanına Kıbrıs'a gidip tatil yapmayı planladığı da öğrenilen bilgiler arasında.

KUTAY SOYACAK KİMDİR? HANGİ OKULDAN MEZUN!

Kutay Soyocak aslen İstanbul doğumlu şarkıcı ve müzisyendir. Jakuzi Grubu Solisti olan Kutay Soyocak Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü mezunudur. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Kutay Soyocak'ın İnstagram'da 8.316K takipçisi bulunmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin