HBO Brown Girls'ü ekranlara uyarlıyor!

HBO, sosyal medyada çok konuşulan Open TV web dizisi "Brown Girls"e el atıyor!

Volkan Küçükel
07 Haziran 2017 - 11:22
Gündem

HBO, prömiyerini Şubat ayı içinde Elle.com üzerinden gerçekleştiren Open TV web dizisi "Brown Girls"e el atıyor!

Kanal, komedi türündeki diziyi kendi bünyesinde geliştirmek için çalışmalara başladı.

BROWN GİRLS KONUSU

Brown Girls, farklı renklere ve tamamen farklı geçmişlere sahip iki kadının dostluğunun samimi bir hikayesini izleyicilere sunuyor. Dizinin esin kaynağının Asghar'ın, şarkıcı Jamila Woods'la olan on senelik uzun süreli arkadaşlığının olduğu belirtiliyor.

17-06/07/hbo.jpg

Dizi; Pakistan kökenli, Amerikalı bir yazar Leila (Nabila Hossain) ve komik, bohem Amerikalı siyahi bir müzisyen Patricia'nın (Sonia Denis) hayallerinin peşinde koşarken dostluk ve kardeşliklerine olan güvenlerini izleyicilere yansıtıyor.

EKİPTE KİMLER VAR?

Yazar Fatimah Asghar ve yönetmen Samantha Bailey'in yaratıcısı olduğu dizinin televizyon uyarlamasında bu ikili yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak iş başında olmaya devam edecek.

17-06/07/brown-girls.jpg

3Arts ve MXN Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanacak olan Brown Girls özellikle sosyal medyada çok konuşulan yapımlar arasında bulunuyor.

Projenin aynı isimli Freeform komedi pilot siparişiyle bir ilgisi bulunmuyor.

"Brown Girls":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin