HBO dizisi Succession 3. sezon onayını aldı! Yeni sezon detayları!

İlk sezonuyla Emmy Ödülleri'nde beş adaylık kazanan Succession dizisi 3. sezon onayını aldı. Yeni sezon detayları...

İkinci sezonuna güçlü izlenme rakamları ile giriş yapan HBO'nun "Succession" dizisi için 3. sezon onayı çıktı.

SUCCESSION 2020'DE DE EKRANLARDA OLACAK

İlk sezonuyla Emmy 2019 Ödülleri için en iyi dizi dahil beş adaylık kazanan dizinin yeni sezon bölümleri 2020 senesi içinde ekranlarda olacak.

19-09/01/succession-izle.jpg

SUCCESSION YENİ SEZON HİKAYESİ

Emmy, Oscar ve WGA organizasyonlarında adaylıklar kazanmış Jesse Armstrong'un (In the Loop) yaratıcısı olduğu Succession'ın ikinci sezon hikayesi; ilk sezonun bıraktığı yerden başlarken Roy ailesinin, kurmuş oldukları imparatorluğun kontrolünü elinde tutma çabalarına odaklanıyor.

"SUCCESSION" OYUNCU KADROSU

Dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosu Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Rob Yang, J. Smith Cameron, Dagmara Dominczyk, Arian Moayed ile sezonun yeni yüzleri Holly Hunter, Cherry Jones, Danny Huston, Jeannie Berlin ve Fisher Stevens'tan oluşuyor. James Cromwell ve Harriet Walter ise konuk oyuncular olarak yeni sezonda yer almaya devam eden isimler.

19-09/01/succession-hbo.jpg

Showrunner Armstrong ile birlikte Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Will Ferrell, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche ve Scott Ferguson dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin