HBO dizisi The Third Day 14 Eylül'de Jude Law'la başlıyor!

Jude Law'lı yeni dizi The Third Day başlıyor.

Merve Mutlu
24 Temmuz 2020 - 13:20
Gündem

HBO ve Sky Atlantic ortak yapımı The Third Day dizisinin hazırlıklarında sona erildi. Daha önce 11 Mayıs'ta yayınlanacağı duyurulan dizi pandemi nedeniyle ertelenmişti.

20-07/24/the.png

Başrollerini Jude Law ve Naomie Harris'in paylaştığı dizide Law bahsi geçen Sam'i; Harris ise onun gibi adaya dışarıdan dahil olan ve bazı cevapların peşine düşen bir karakteri canlandırıyor. Punchdrunk International, Plan B Entertainment ve Sky Studios'ın yapımcılığında hazırlanan The Third Day'in senaryosunu Dennis Kelly (Utopia) kaleme aldı. İlk yarıyı Marc Munden yönetirken diğer yarıyı da Philippa Lowthrope yönetti.

The Third Day'in başlangıç tarihi belli oldu!

20-07/24/hbo.png

İlk olarak 11 Mayıs'ta yayınlanacağı duyrulup ertelenen dizi 14 Eylül'de HBO'da başlıyor. Sky Atlantic ise 15 Eylül'de yayınlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin