HBO'dan iki dizisine yeni sezon onayı!

Kaliteli dizilerin adresi olarak bildiğimiz Amerikan kablolu televizyon kanallarından HBO, bünyesindeki iki diziye yeni sezon onayı verdi.

resim yok
22 Nisan 2014 - 15:21
İptal - Onay

Kaliteli dizilerin adresi olarak bildiğimiz Amerikan kablolu televizyon kanallarından HBO, bünyesindeki iki diziye yeni sezon onayı verdi.

Hangi diziler yeni sezon onayı alarak gelecek sene de izleyicileriyle buluşma hakkını kazandı?


İşte detaylar:

 

VEEP VE SILICON VALLEY

HBO bünyesindeki dizilerden;

- Veep 4. sezon onayını,

- Silicon Valley ise 2. sezon onayını resmi olarak aldı.

 

VEEP'E 10 BÖLÜMLÜK SİPARİŞ

Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcılığı'na getirilen Selina Meyer için bu mevkinin beklediği gibi çıkmaması, Meyer'in başkan yardımcılığında umduğunu bulamaması ve işiyle ilgili herkes tarafından uyarı alması ekseninde gelişen komik olayları konu edinen politik komedi dizisi Veep'in 4. sezonu için diğer sezonlarda olduğu gibi yine 10 bölümlük sipariş verildi.

 

2015'TE

Dizinin yeni sezon bölümlerinin 2015 senesi içinde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

BBC'nin politik komedi dizisi The Thick of It ve In the Lopp gibi dizi ve film çalışmalarında adını gördüğümüz BAFTA ödüllü 48 yaşındaki senarist ve yönetmen Armando Iannucci'nin yaratıcısı olduğu dizide Julia Louis-Dreyfus, Tony Hale, Anna Chlumsky, Reid Scott, Matt Walsh, Timothy C. Simons, Sufe Bradshaw ve Kevin Dunn gibi isimleri izliyoruz.[reklam]

Veep'in 3. sezonu ise sürüyor. Dizi, sezonun dördüncü bölümü olan 'Clovis' ile 27 Nisan Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

SILICON VALLEY DE...

Bir diğer yeni sezon onayı ise kanalın yenilerinden Silicon Valley'e verildi. Sekiz bölümden oluşacak ilk sezonu bu ayın başında başlayacan dizi, böylelikle yeni sezon onayını erkenden almış oldu.

 

Yeni sezon bölümlerini 2015 senesinde izlemeye başlayacağız.

 

SEZON SÜRÜYOR

Thomas Middleditch, T.J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi, önümüzdeki hafta ekranlara gelecek olan 'Fiduciary Duties' isimli bölümle ekran macerasına devam edecek.

 

 

TRUE BLOOD'UN FİNAL SEZONUNDAN İLK GÖRÜNTÜLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin