Heathers dizisi başlamadan yayından kaldırıldı!

Paramount Network'ün film uyarlaması dizisi Heathers henüz başlamadan yayın programından çıkarıldı. Heathers neden iptal edildi?

Volkan Küçükel
04 Haziran 2018 - 00:29
Gündem

Paramount Network kanalının 1988 yapımı kült film "Heathers"tan uyarlanan aynı isimdeki dizisi henüz ekrana gelmeden yayından kaldırıldı!

Başlangıçta prömiyeri 07 Mart olarak planlanan dizi, Florida eyaletinin güneyindeki Parkland kentinde yer alan Marjory Stoneman Douglas Lisesi'nde meydana gelen silahlı saldırının ardından kurbanlara, ailelerine ve olaydan etkilenenlere karşı saygıdan ötürü 10 Temmuz tarihine ertelenmişti.

18-06/04/heathers-afis.jpg

ÜLKEDE GERÇEKLEŞEN OLAYLAR İPTAL NEDENİ

The Hollywood Reporter'ın haberine göre; Paramount Network,mevcut hikayesi bir lise etrafında geçen ve şiddet içeren sahneler içeren dizisini ülkedeki mevcut iklimi göz önüne alarak yayınlamama kararı aldı.

Orijinal filmde Veronica (Winona Ryder) ve J.D.'nin (Christian Slater) okuldaki toplumsal düzene ve özellikle Heather isimlerindeki okulun üç popüler kızına karşı verdikleri savaşı izlemiş ve intihar olarak görülen cinayetlerle hikaye tamamlanmıştı.

HEATHERS DİZİSİNİN KONUSU

Her sezon farklı mekan ve farklı karakterlerle ekran macerasına devam etmesi planlanan ve ilk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen antoloji türündeki uyarlama dizide ise kahramanımız Veronica Sawyer'ı (Grace Victoria Cox) farklı ancak eşit derecede kötü niyetli Heather isimlerindeki kişilerden oluşan bir grupla hesaplaşırken görecektik.

HEATHERS OYUNCU KADROSU

Heathers'ın oyuncu kadrosunda Veronica Sawyer'a hayat verecek Grace Victoria Cox (Under the Dome) dışında kötü niyetli üçlüyü canlandıracak Melanie Field (Heather Chandler), Brendan Scannell (Heather Duke) ve Jasmine Matthews (Heather McNamara) ile James Scully (J.D.) gibi isimler bulunuyor.

18-06/04/heathers-1-sezon.jpg

Pilot bölüm senaryosunu kaleme alan Jason Micallef (Butter) showrunner ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında bulunurken, Leslye Headland (Sleeping with Other People) ise pilot bölüm yönetmeni ve yürütücü yapımcısı olarak karşımıza çıkıyor. Tom Rosenberg ve Gary Lucchesi dizinin yapımcı kadrosundaki diğer isimler.

HEATHERS BAŞKA BİR KANAL YA DA PLATFORMDA YAYINLANABİLİR!

Paramount Network'ün yayınlamaktan vazgeçtiği dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezon prodüksiyonu tamamlanmış durumda. Hatta ikinci sezonun senaryosu bile hazır.

Yapımcılar diziyi başka bir kanal ya da Netflix gibi dijital bir platforma taşımak için görüşmelere başladı.

"Heathers" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin