Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncuları diziyi anlattı!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hekimoğlu için geri sayım başladı.

Merve Mutlu
12 Aralık 2019 - 10:46
Magazin

Başrolünde Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol aldığı, dünyaca ünlü medikal drama dizisi House M.D'nin uyarlaması olan Hekimoğlu dizisi için geri sayım başladı ve heyecan zirveye tırmandı. 

19-12/12/hekimoglu.png

17 Aralık Salı akşamı ilk bölümü yayınlanarak izleyici ile tanışacak olan Hekimoğlu dizisinde ayrıca Okan Yalabık, Ebru Özkan, Damla Colbay, Aytaç Şaşmaz ve Kaan Yıldırım gibi başarılı isimler de yer alıyor. 

19-12/12/hekim.jpg

Huysuz bir adam olduğu kadar başarılı bir doktor da olan Dr. Ateş, yalnızca özel vakalarla ilgilenmek isterken, hastanedeki her hastaya bakmak zorunda kalır. Enteresan teşhisleri ve eğlenceli huysuzluğu ile çok yakında Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak olan dizinin başrolü Timuçin Esen, dizi hakkında yaptığı açıklamada:

"Hekimoğlu ekibiyle; bu sıra dışı diziyi bir kere daha hayata geçirmek üzere yola çıktık. Harika bir kadro kuruldu ve hep beraber hikaye ve karakterleri izleyicilerimize en iyi şekilde ulaştırmak için uğraş veriyoruz. Zor ama aynı zamanda heyecan verici bir süreç. Hikayemizin temeli tıbbi polisiyeye dayanıyor aslında… Dizinin orjinali House’un Sherlock Holmes ile olan ilişkisini bilenler bilir.. İnsan vücudunu olay yeri olarak düşünürsek bizim genç doktor ekibimiz de -Dedektif Hekimoğlu- önderliğinde bir nevi olay yeri inceleme ekibi gibi yol alıyor. Hastalığın izini sürüyor… Her bölüm çözülemeyen gizemli vakaları, sıra dışı ve aykırı metodlarla çözmeye çalışıyorlar. İnsanların hayatlarını kurtarıyorlar. Süreç içerisinde oldukça bilgilendirici bir proje olacağını düşünüyorum. Ben çalışırken yepyeni tıbbi bilgilere vakıf oldum. Seyircinin de bu açıdan ilgisini çekeceğini düşünüyorum."

ifadelerini kullandı. 

Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği dizide rol alan Ebru Özkan Saban da medyatava'nın haberine göre yeni dizisiyle ilgili:

"Yeni bir proje, yeni bir heyecan. Çok güzel bir ekiple yola çıktık, heyecanla yayın günümüzü bekliyoruz..." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin