Merve Mutlu
12 Aralık 2019 - 11:29
Kültür Sanat

Sevilen sıcacık hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile adından sıkça söz ettiren ve 11 Ekim'de vizyona girmesine rağmen, Aralık ayını yarıladığımız şu günlerde izlenmeye devam eden 7. Koğuştaki Mucize filmi rekor üstüne rekor kırdı. 

19-12/12/7-kogustaki-mucize.png

Başrolünde çocuk kalbi ile herkesin sevgisini kazanan Memo karakteri ile Aras Bulut İynemli'nin, onun biricik kızı Ova karakteri ile de başarılı çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur’un yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filmi oldukça büyük bir ilgi gördü. İşlemediği bir cinayet suçu yüzünden hapse girmek zorunda kalan ve hayatta en çok kızını seven zihinsel engelli Memo ile onu canı gibi seven zeki ve güzel olan minik kızı Ova'nın duygusal hikayesini konu alan film kendi rekorunu da kırarak en çok izlenen film oldu. 

7. Koğuştaki Mucize, mucize yarattı!

19-12/12/memo-ve-ova.jpg

11 Ekim'de vizyona giren film şu ana kadar 5 milyon 144 bin 563 kişi tarafından izlenerek 2019 yılının "En çok izlenen filmi" olmayı başardı. 87 milyon 440 bin 351 hasılatla da "Tüm zamanların hasılat rekoru"nu kırmayı başardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin