Ferhat ile Şirin dizisi final yapıyor! Ne zaman bitiyor?

Fox ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin final yapıyor.

Merve Mutlu
12 Aralık 2019 - 15:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Cansu Dere, Leyla Tanlar ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı ve zorluklar içerindeki aşkın anlatıldığı Ferhat ile Şirin'den izleyenleri üzen bir haber geldi. Sevilen dizi finale doğru gidiyor.

19-12/12/ferhat-ile-sirin.jpg

22 kasım cuma akşamı ilk bölümü ile izleyicisi karşısına çıkan Ferhat İle Şirin dizisi, oyuncu kadrosuyla da hikayesi ile de büyük merak uyandırmıştı. Özellikle de uzun süredir ekran projelerinde yer almayan Cansu Dere'nin projeyi kabul etmesi umudu artırmıştı. Ancak dizi ilk bölümü ile Total de 4.54 reyting ile 8. sırada yer aldı.O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin kötü gidişatı nedeniyle final kararı gecikmedi.

Ferhat ile Şirin dizisi ne zaman final yapıyor?

19-12/12/ferhat-ilr-sirin.jpg

diziseti.tv'nin haberine göre: Ferhat ile Şirin dizisinin final bölümü olan 8. bölümü ile 10 ocak 2020 cuma akşamı izleyiciye veda edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin