Evil 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Sonbahar finali konusu ve fragmanı

Doğaüstü temalı dizi Evil'in sonbahar finali bölümünde neler olacak? Evil 1. sezon 10. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

CBS'in doğaüstü temalı dizisi "Evil" son olarak "Exorcism Part 2" isimli sezonun dokuzuncu bölümüyle ekranlara geldi.

EVIL 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şüpheci bir adli psikoloğun, eğitimini sürdüren bir rahip adayı ve bir marangoz ile birlikte sözde mucizeler, şeytan girmesi ve musallat olan güçler gibi konuları içeren kilisenin açıklanamayan birikmiş gizemlerini araştırmasını konu edinen Evil'in yayınlanan son bölümünde; şeytan çıkarma ayinine yardım etmesi sonrasında Caroline Hopkins'e ciddi psikolojik zarar verdiği gerekçesiyle dava edildiğini öğrenen David neye uğradığını şaşırır. Kilisenin şeytan çıkarma ayinini acemice yapmış olması, olay yerindeki psikoloğu dikkate almaması ve tıbbi yardım aranmaması gibi gerekçelerle Peder Amara, David ve başpiskoposa dava açılmıştır. David, özellikle savunma avukatı Renée Harris ile oldukça yakın bir ilişki kurmaya başlamasıyla bir rahip olarak geleceğini sorgulamaya başlar.

19-12/12/evil-1x09-foto2.jpg

EVIL 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Frederick E.O. Toye'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 3.34 milyon izleyici rakamlarıyla kendi sezon ortalamasına yakın izlenme oranları ortaya koydu.

İlk sezonu 13 bölümden oluşan yapım, 30 Ocak 2020 Perşembe tarihinde sezon finalini gerçekleştirecek. 2. sezon onayı bulunan Evil, yeni yayın sezonunda yeni bölümleriyle ekranlarda olmaya devam edecek.

EVIL 1. SEZON 10. BÖLÜM (SONBAHAR FİNALİ) NE ZAMAN?

Evil bu bölümüyle sezon ortası finalini gerçekleştirip 09 Ocak 2020 Perşembe gününe kadar araya giriyor... Dizi; Rockne S. O'Bannon'un senaryosunu kaleme alıp, John Dahl'ın (The Walking Dead, Ray Donovan) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümü "7 Swans a Singin'" ile 12 Aralık 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-12/12/evil-1x10-foto1.jpg

EVIL 1. SEZON 10. BÖLÜM (SONBAHAR FİNALİ) KONUSU

Kristen, David ve Ben sinsice bağımlılık yapan ve sayısı giderek artan öğrenci arasında yayılan bir Noel şarkısını; online yöntemlerle kolayca etkilenebilen genç takiplerini etkileme ve yönlendirme gücüne sahip kişileri ve bunlar arasındaki ilişkiyi araştırmak için görevlendirilirler.

Oyuncu kadrosu: Katja Herbers (Kristen Bouchard), Mike Colter (David Acosta), Aasif Mandvi (Ben Shakir), Michael Emerson (Leland Townsend), Christine Lahti (Sheryl Luria), Kurt Fuller (Dr. Boggs), Brooklyn Shuck (Lynn Bouchard), Skylar Gray (Lila Bouchard), Maddy Crocco (Lexis Bouchard), Dalya Knapp (Laura Bouchard), Patrick Brammall (Andy Bouchard)

Konuk oyuncu kadrosu: Renée Elise Goldsberry (Renee Harris), Taylor Louderman (Malindaz), James Udom (Rahip Walsh), Alison Cimmet (Rahibe Elena), Sophia Anne Caruso (Emma), Julia Nightingale (Olivia), Sarah-Anne Martinez (Mia), Jasmine Rogers (Charlotte)

EVIL YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-12/12/evil-1x10-foto2-1576154301.jpg

19-12/12/evil-1x10-foto3.jpg

19-12/12/evil-1x10-foto4.jpg

19-12/12/evil-1x10-foto5.jpg

Evil (CBS) 1. sezon 10. bölüm (Sonbahar finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin