Evil 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

CBS'in doğaüstü temalı dizisi Evil'in yeni bölümünde neler olacak? Evil 1. sezon 9. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

CBS'in doğaüstü temalı dizisi "Evil" son olarak "2 Fathers" isimli sezonun sekizinci bölümüyle ekranlara geldi.

EVIL 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şüpheci bir adli psikoloğun, eğitimini sürdüren bir rahip adayı ve bir marangoz ile birlikte sözde mucizeler, şeytan girmesi ve musallat olan güçler gibi konuları içeren kilisenin açıklanamayan birikmiş gizemlerini araştırmasını konu edinen Evil'in yayınlanan son bölümünde; David'in, Poveglia Kodeks'inde yer alan ve son zamanlarda yapılan bazı tablolarda kullanılan bir mührü ayırt etmesiyle birlikte, Katherine ve David tüm bunların anlamını ve David'in ailesiyle olan ilişkisini öğrenebilmek için bir sanat topluluğunu ziyaret ederler.

19-12/05/evil-1x08-foto.jpg

EVIL 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; James Whitmore Jr.'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 3.43 milyon izleyici rakamlarıyla sezon ortalamasına yakın izlenme oranları ortaya koydu.

İlk sezonu 13 bölümden oluşan yapım, 30 Ocak 2020 tarihinde sezon finalini gerçekleştirecek. 2. sezon onayı bulunan Evil, yeni yayın sezonunda yeni bölümleriyle ekranlarda olmaya devam edecek.

EVIL 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Louisa Hill'in senaryosunu kaleme alıp, Frederick E.O. Toye'un (The Terror, Person of Interest) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "Exorcism Part 2" ile 05 Aralık 2019 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

19-12/05/evil-1x09-foto2.jpg

EVIL 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Peter Scolari'nin Bishop Marx karakteriyle konuk oyuncu olarak yer alacağı yeni bölümde; şeytan çıkarma ayinine yardım etmesi sonrasında Caroline Hopkins'e (Karen Pittman) ciddi psikolojik zarar verdiği gerekçesiyle dava edildiğini öğrenen David neye uğradığını şaşırır.

David, özellikle savunma avukatı Renée Harris (Renée Elise Goldsberry) ile oldukça yakın bir ilişki kurmaya başlamasıyla bir rahip olarak geleceğini sorgulamaya başlar.

Oyuncu kadrosu: Katja Herbers (Kristen Bouchard), Mike Colter (David Acosta), Aasif Mandvi (Ben Shakir), Michael Emerson (Leland Townsend), Christine Lahti (Sheryl Luria), Kurt Fuller (Dr. Boggs), Brooklyn Shuck (Lynn Bouchard), Skylar Gray (Lila Bouchard), Maddy Crocco (Lexis Bouchard), Dalya Knapp (Laura Bouchard), Patrick Brammall (Andy Bouchard)

Konuk oyuncu kadrosu: Renée Elise Goldsberry (Renée Harris), Karen Pittman (Caroline Hopkins), Noah Robbins (Sebastian Lewin), Jennifer Ferrin (Judith Lemonhead), Jeremy Shamos (Dr. Phillip Lynch-Giles), Peter Scolari (Bishop Thomas Marx), Kyle Selig (Process Server), Patrice Bell (Receptionist), Graham Rowat (Adam Gardner)

EVIL YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-12/05/evil-1x09-foto1-1575554345.jpg

19-12/05/evil-1x09-foto3.jpg

19-12/05/evil-1x09-foto4.jpg

Evil (CBS) 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin