Furkan Andıç ve Aybüke Pusat sevgili mi?

Her Yerde Sen'in sevilen ikilisi arasında aşk iddiaları gündeme geldi.

Merve Mutlu
05 Aralık 2019 - 16:51
Magazin

Fox ekranlarında yayınlanan ve Selin karakteri ile Aybüke Pusat'ın, Demir karakteri ile de Furkan Andıç'ın yer aldığı Her Yerde Sen dizisinin finalinden sonra ikili arasında aşk iddiaları gündeme gelmeye başladı. 

19-12/05/her-yerde-sen.jpg

Dizide: birbirlerinden habersizce aynı evi satın alarak anlaşamadıkları için aynı evde yaşamak zorunda kalan iki yabancının, aynı iş yerinde de çalışması ile birbirlerini sürekli görmeleri ile başlayan bir aşk hikayesi anlatılıyordu. Dizinin final yapmasının ardından ulaşılan bir fotoğraf kafaları karıştırdı. 

19-12/05/seldem.png

Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı 2. Sayfa'nın sosyal medya hesabından paylaşılan bir görsel, ikilinin beraber olduklarını düşündürdü. Sayfanın, "Furkan Andıç ile Aybüke Pusat’ın dizileri final yaptıktan sonra birlikte tatile çıkması aşk iddialarını güçlendirdi." sözleri ile paylaştığı fotoğrafa göre ikili beraber tatile çıktı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin