Kerimcan Durmaz'ın cezası belli oldu!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın cezası belli oldu.

Merve Mutlu
05 Aralık 2019 - 16:01
Magazin

Sosyal medya fenomeni, make up artisti ve DJ olan Kerimcan Durmaz, aylar önce sosyal medya hesabından yaptığı müstehcen paylaşımla gündem olmuş ve hakkında dava açılmıştı. Özel görüntülerini sosyal medyadan yanlışlıkla paylaştığını ve Instagram'ın bir özelliği olan "Yakın arkadaşlar" kısmında paylaşmak istediğini belirten Durmaz'ın cezası belli oldu. 

19-12/05/kerimcan-durmaz.jpg

Dava dosyasındaki görüntülerin kendine ait olduğunu itiraf eden sanık Kerimcan Durmaz, "Hamburg'tan dönerken sadece iki yakın arkadaşımın olduğu gruba uçakta çekmiş olduğum paylaşımı gönderdiğimi sanıyordum. Fakat havaalanına iniş sırasında telefonun sinyal alması neticesinde bu paylaşımımı yakın arkadaş grubuma değil, instagram hikaye bölümünde paylaşılmış olduğunu yine arkadaşlarımın beni araması neticesinde öğrendim" sözleri ile kendisini savundu. 

19-12/05/kerimcan-durmaz-mahkeme.jpg

Paylaşımı geri çektiğini ve kamuoyundan özür dilediğini dile getiren sanık Durmaz, "Üzgünüm, yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ben de toplum içerisinde yaşayan biri olarak bu konularda hassas ve dikkatli birisiyimdir. Beraatimi talep ederim. Hakkımda leyhte olan hükümler uygulansın" derken, hakkında açılan dava sonucunda aldığı ceza belli oldu. Durmaz, 10 ay hapis cezası ve 5 bin TL para cezasına çarptırıldı. Yaşanan olayların ardından yurt dışına yerleşen sanığın yargılama sürecindeki tutum ve davranışlarını leyhte kabul eden mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin