Çocuk dizisi Asiye ölecek mi? Nazan Kesal diziden ayrılıyor mu?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Çocuk'ta veda mı var?

Merve Mutlu
12 Aralık 2019 - 16:16
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran'ın rol aldığı, Star TV ekranlarının sevilen dizisi Çocuk'un yeni bölümünde izleyenleri bir sürpriz bekliyor. Çocuk dizisinin Asiye'si diziden ayrılıyor mu?

19-12/12/hasan.png

Çocuk dizisinde daha önce: Hasan, annesi Asiye'yi asla affetmeyeceğini söylemiş ve Asiye'nin tüm çabalarına rağmen hiçbir şekilde yumuşamamıştı. Hasan, aslında annesine her gün biraz daha yaklaşsa da, sarılıp anne demek istese de onu yerinde tutan içindeki anne özleminin öfkesiydi. Hasan Karasu ailesinin içine girdi ve farkında olmasa da mirastan pay aldı. Gerçek babasının öldüğünün öğrenen Hasan, oğlu olduğunu öğrendiği Efe'yi aldı. Ancak Ali Kemal ile Hasan'ın kardeş olma ihtimali kalmadı.

19-12/12/asiye.png

Bu yaşananların hepsi Asiye'nin kaldıramayacağı bir yük olmuştu. Bu yükten yalnızca öldüğünde kurtulabileceğini düşünen Asiye, intihar etmeye karar verdi. Bunu fark eden Hasan onun peşinden gitti. Asiye'yi bir uçurumun kenarında bulan Hasan, annesini yaşatmak için affettiğini söylese de Asiye kendisini affetmedi. O uçurum kenarında neler olduğu sorusu yeni bölüme kalırken, Ali Kemal'in morgda gördüğü cesedin kime ait olduğu merak konusu oldu. Eğer o ceset Asiye'ye aitse Nazan Kesal diziden ayrılıyor olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin