Şükrü Özyıldız Jet Sosyete dizisine konuk oldu!

Gülse Birsel imzalı projeye yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
12 Aralık 2019 - 16:28
Yeni Bölüm

Bkm tarafından hazırlanan ve Gülse Birsel imzası taşıyan Jet Sosyete dizisinin 49. bölüm fragmanı yayınlandı. BluTv ekranlarına taşınan komedi dizisinin kadrosunda yeni bir oyuncu daha var. 

19-12/12/zyildiz.png

Üçüncü sezonu ile yayın hayatına devam eden ve kahkaha tufanları estiren komedi dizisi ünlü isimleri konuk olarak ağırlamaya devam ediyor. Daha önceki bölümlerde Serkan Keskin, Onur Buldu, Özge Özmen, Fatih Artman ve Öykü Karayel Bonomo gibi başarılı isimleri konuk eden dizi bu kez de Alice Müzikali'nin sevilen isimlerinden biri olan Şükrü Özyıldız'ı konuk etmeye hazırlanıyor. 

Şükrü Özyıldız Jet Sosyete'de!

19-12/12/kru.png

Bedelli askerlikten yeni dönen Özyıldız, ayağının tozu ile Jet Sosyete'nin kadrosuna konuk oyuncu olarak girdi. Sevilen oyuncu dizide: Deniz Cengiz’in canlandırdığı İlayda'nın afet uzmanı yeni sevgilisi Levent’i canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin