Hekimoğlu nerede çekiliyor? Hangi hastanede geçecek?

Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu nerede çekiliyor? Hangi hastanede çekilecek?

Merve Mutlu
11 Kasım 2019 - 16:40
Yeni Bölüm

Başrolünde Doktor Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol alacağı Dr. House uyarlaması olan yeni Kanal D dizisi Hekimoğlu'nun oyuncuları kadar merak edilen bir diğer konu da "Hekimoğlu nerede çekiliyor?" sorusu oldu.

19-11/11/hekimoglu-yakinda-1573479962.png

Dünyaca ünlü medikal drama dizisinden uyarlanan bu dizinin çekimlerinde hangi hastanenin kullanıldığı ve hangi şehirde çekildiği, diziyi izlemeyi planlayanlar tarafından merak ediliyor. Huysuz ve çok bilmiş bir doktoru canlandıracak olan Timuçin Esen'in ise role yakıştığını düşünenler oldukça fazla. 

Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor?

19-11/11/hekimoglu-1573479948.png

Ünlü dizinin uyarlaması olan dizinin çekimleri, diğer birçok dizi gibi İstanbul'da yapılıyor. Özel bir hastane olan Okan Hastanesi'nde başlayan dizi çekimlerinin aynı mekanda devam etmesi planlanıyor. Çekimleri Ekim ayında başlayan dizi genel olarak hastane ortamında geçecek bir tıp dizisi olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin