resim yok
25 Ocak 2012 - 00:00

 

Nil Günal, haftasonları buz hokeyi hakemliği yapıyor

Haftaiçi kamera karşısına geçen oyuncu Nil Günal, haftasonları da "sertlik ve agresifliğin sporu" olarak bilinen buz hokeyinde hakemlik yapıyor.

Bayanlar Ligi maçında görev yapmak üzere Erzurum'a gelen Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, buz hokeyi tutkusunun çocuk yaşlarda başladığını söyledi.

Nil Günal, dizi çekimleri ile buz hokeyindeki görevi arasında zorluk çekmediğini ve her ikisini de başarıyla sürdürdüğüne inandığını belirterek, 

"Yolda, alışverişte sizi tanıyanlar, buz hokeyi maçında hakem kıyafetinin giyince tanımıyor. Hatta bazen seyirciler 'Hakem bayanmış, gördün mü?' diyerek şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Fakat ben her ikisini de en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum" dedi.

Ankara'da başladığı buz sporlarında ilk olarak figür yaptığını ve ilerleyen yıllarda hokeye başladığını kaydeden Günal, şöyle konuştu: 

"Buz hokeyine 10-11 yaşlarında başladım, o dönem Ankara'da oturuyordum. Oyunculuğa ise lise yıllarında tiyatroyla başladım. Tiyatro klübüne yazıldım ve zamanla sanat dünyasına girdim. İkisi ayrı ayrı dönemlerde olduğu için fazla zorlanmadım. Buz hokeyinde on dört senedir hakemlik yapıyorum. 1 sene kadın hokey takımında oynadım. Zaten buza giriş yaptıysanız, o aşk içinizden kolay kolay çıkmıyor. Buzun bende farklı bir yeri var. Dizi çekimlerimi haftasonuna denk getirmemeye çalışıyorum. Haftasonu dizi çekimi yoksa, soluğu burada alıyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin