resim yok
25 Ocak 2012 - 00:00

 

TRT'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi ile, Show TV'deki Pis Yedili arasında büyük savaş çıktı
Pis Yedili dizisinin yazarı Gani Müjde'nin, setlerinde yaşanan dayak olayını, 'Bu bir kriz yönetimi zaafıdır' diye eleştirmesine kızan Leyla ile Mecnun'cular bir sahnede Müjde'yle alay etti. Bunun üzerine Pis Yedili ekibi de Leyla ile Mecnun'un sahil sahnesini ti'ye aldı
 
LEYLA İLE MECNUN'CULAR GANİ MÜJDE'Yİ YAZAR YAPTI!
 
TRT'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi ile, Show TV'de yayınlanan Pis Yedili arasında büyük savaş çıktı. Kavganın fitilini Pis Yedili'nin yapımcısı Gani Müjde ateşledi.
 
Müjde'nin, Leyla ile Mecnun'un setinde Ezgi Asaroğlu'yla Ushan Çakır arasında yaşanan dayak skandalıyla ilgili, 'Sevilen bir diziden kavga nedeniyle üç oyuncunun gönderilmesi kriz yönetimi zaafıdır' sözleri Leyla ile Mecnun'cuları kızdırdı. Dizilerindeki bir sahnede bir kitabın ismini Kriz Yönetimi, yazarını ise Gani Müjde olarak gösterip ünlü senaristle alay ettiler.
 
PİS YEDİLİ'NİN OYUNCUSU SEYİRCİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ
 
Pis 7'li dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümün de ise bu kez Leyla ile Mecnun'un sahil sahneleri tiye alındı. İki dizi arasındaki savaş sanal âlemde büyük yankı buldu. Leyla ile Mecnun fanatikleri mesajlarıyla Pis Yedili'yi kınadı. İş çığrından çıkınca Pis Yedili'nin oyuncularından Uzar Kaygılaroğlu, o sahneyi kendisinin yönetmene önerdiğini söyleyip, 'Gani Müjde'nin konuyla alakası yoktur. Eğer Leyla ile Mecnun'un seyircilerini gücendirdiysek çok özür dilerim' diye açıklama yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin