resim yok
24 Ocak 2012 - 00:00

 

“Adını Feriha Koydum” dizisinin Hande’si Ceyda Ateş, facebook hesabından alınan Buzda Dans yarışmasındaki partneri Louis’le çekilen fotoğraflarının yeni sevgilisi Günaydın Et Restoranları’nın ortaklarından Can Yurtsevdi olarak gösterilmesine ateş püskürdü
 
 Yanlış fotoğrafın kullanılıp haber yapıldığını söyleyen Ceyda Ateş, Yurtsevdi ile fotoğrafını twitter’daki hesabından paylaşıp “Çıkan resim Buzda Dans’dan partnerim Louis’tir. Can Yurtsevdi değildir. Can Yurtsevdi resimde paylaştığım kişidir. Yanlış kişilere, yanlış isimler yakıştırılmasın” açıklaması yaptı. Ateş’in işletmeci sevgilisi Can Yurtsevdi de kendi fotoğrafı yerine başkasının fotoğrafının kullanılmasının ciddi yanlış anlamalara neden olacağını belirtti ve “Bu tarz haberlerden sonra sanki Ceyda her gün başka biriyle aşk yaşıyormuş gibi sanılacak. Ceyda ile ilgili çıkan bu yanlış haber ve fotoğrafları google’dan sildirmeyi düşünüyorum” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin