Her Yerde Sen Ayda (Aslıhan Malbora) kimdir? Yaşı, önceki dizileri..

Her Yerde Sen dizisi hikayesi ve oyuncularıyla, yaz döneminin yeni gözdelerinden olmaya hazırlanıyor. Her Yerde Sen Ayda kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar..

Merve Mutlu
14 Haziran 2019 - 16:01
Yeni Bölüm

Her Yerde Sen dizisi hikayesi ve oyuncularıyla, yaz döneminin yeni gözdelerinden olmaya hazırlanıyor. Her Yerde Sen Ayda kimdir? Gerçek adı nedir? 

Her Yerde Sen Ayda kim?

19-06/14/her-yerde-sen-ayda.png

Çekici ve güzel bir kadın olan Ayda, inşaat mühendisidir. Cazibesine oldukça güvenir ancak zekasıyla hareket eder ve yeteneklidir. Erkekleri iyi tanır ve oyunlarına karşı başarılı karşı oyunlar kurar. Selin'in yakın arkadaşı olan Ayda, Demir'i uzaklaştırma konusunda ona yardım edecektir. Selin'in veteriner arkadaşı İbo ile tanışır ve ona aşık olur.. 

Her Yerde Sen dizisinde Ayda karakterini Aslı Malbora canlandırmaktadır. 

Aslı Malbora kimdir?

19-06/14/asli-malbra.jpg

1995 yılında Afyon'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul'da devam ettiren Aslıhan Malbora İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümü öğrencisidir. Üniversite eğitiminin yanı sıra oyunculuk eğitimi de alan Aslıhan Malbora, Akademi 35.5 Sanat Evi bünyesinde oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin