Her Yerde Sen dizisinden Erkenci Kuş dizisine gönderme mi yapıldı? 2. bölüm fragmanı şaşırttı..

Ekranların yeni yaz dizisi Her Yerde Sen'deki replikler izleyenlerin aklına Erkenci Kuş'u getirdi.

Merve Mutlu
19 Haziran 2019 - 16:52
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın rol aldığı Her Yerde Sen dizisinin bu hafta cuma günü yayınlacak olan 2. bölümün, paylaşılan fragmanındaki bir sahne akıllara, Can Yaman ve Demet Özdemir'in rol aldığı Erkenci Kuş dizisini getirdi. 

19-06/19/her-yerde-sen.png

Selin ve Demir adındaki karakterlerin, birbirlerinden habersiz ve bağımsız bir şekilde aynı evi satın alması ve ikisinin de birbirinden kurtulma çabasının aşka dönüşmesini izleyeceğimiz dizinin yeni bölümü, Erkenci Kuş dizisinin izleyicilerini şaşırtacak bir sahnenin fragmanda yer alması ile "Her Yerde Sen dizisi Erkenci Kuş dizisine ve Can Yaman'a gönderme mi yapıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

19-06/19/can-yaman-ciplam.jpeg

Erkenci Kuş dizisinde, Can Yaman'ın canlandırdığı Can karakterinin her fırsatta üzerini çıkararak kaslarını sergilemesi, Can Yaman'ın özel yaşamında da sık sık kaslarını gösteren çıplaklıkla fotoğraflar paylaşması, yoğun eleştiri ve mizah konusu olmuştu.

19-06/19/can-yaman.jpg

Bu konuyla sık sık gündeme gelen Can Yaman, Her Yerde Sen dizisinin 2. bölüm 2. fragmanındaki bir sahne ile akıllara geldi. 

Dizide Selin, aynı evi paylaşmak zorunda kaldığı Demir'i duş sonrası yarı çıplak halde görüyor. Ancak Erkenci Kuş'taki Sanem'in tepkilerinden çok uzak bir şekilde tepki gösteren Selin, Demir'in özellikle göstermeye çalıştığını ve çekici olduğunu sandığını ima ederek; “Kadınlar kas değil, zeka istiyor. Ne yapacaksın Mamut mu avlayacaksın da biz senin kasına prim verelim.” diyor.ç

Bu sözler çok kez üstü çıplak görüntülenen, dizide olduğu kadar kendi paylaşımda da kaslarını sergileyen Can Yaman'a bir gönderme olduğu iddiası ile sosyal medyanın çok konuşulanları arasına girecek gibi duruyor. 

İşte Her Yerde Sen dizisinin 2. bölüm 2. fragmanındaki o sahne:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin