Her Yerde Sen Semih (Bülent Düzgünoğlu) kimdir?

Fox ekranlarının yaz dizisi Her Yerde Sen oyuncuları ve hikayesi ile büyük beğeni topluyor. Her Yerde Sen Semih kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
12 Temmuz 2019 - 15:30
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının yaz dizisi Her Yerde Sen oyuncuları ve hikayesi ile büyük beğeni topluyor.

Her Yerde Sen Semih kimdir?

19-07/11/bulent-duzgunoglu-her-yerde-sen-dizisinde-1562838184.png

Semih bey, Selin'in babasıdır. Eşiyle birlikte kızının evine gelen Semih, karşısında Demir'i görünce büyük bir şaşkınlık yaşar.. 

Her Yerde Sen dizisinde Semih karakterini Bülent Düzgünoğlu canlandırmaktadır. 

Bülent Düzgünoğlu kimdir?

19-07/11/bulent-1562838439.png

27 Mart 1973 doğumlu olan başarılı oyuncu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü, Oyunculuk ve İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 

Daha önce; Suç Dosyası, Gece Gündüz, Aşk Bir Hayal, Kasaba, Her şeye rağmen, Kayıp Şehir, Kurt Kanunu, Kaderimin Yazıldığı Gün, Paramparça, Kiraz Mevsimi, Paramparça, Adı Efsane, Siyah Beyaz Aşk, Kırgın Çiçekler, Vatanım Sensin ve Bozkır dizilerinde rol alan oyuncu şimdi de Her Yerde Sen dizisinde rol alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin