Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'in ünü yayılmaya devam ediyor!

Sevilen oyuncu Ebru Şahin konuşulmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
08 Ekim 2020 - 14:17
Magazin

atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile tanınan ve ilk projesinde başrol oynama şansına sahip olan oyuncu Ebru Şahin'in ünü her geçen gün yayılmaya devam ediyor.

20-10/08/hercai.png

Sevilen dizi Hercai, 50'den fazla ülkede gösterimde kalmaya devam ediyor. Dizinin başrolü Ebru Şahin ise performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel oyuncunun üstün performansı nedeniyle bazı ülkelerde dizinin adı ‘Hercai Reyyan’ olarak tanıtımlarda kullanılırken, oyuncuya dünyanın her yerinden övgü mesajları yağıyor. Oyuncunun sosyal medya paylaşımları sosyal medyada uzun süre boyunca konuşulanlar arasında kalırken özellikle İsviçre’de yayınlanan bölüm sonrası 22 saat twitter gündeminde kalan Ebru Şahin, bu alanda bir Türk oyuncu olarak rekora imza attı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin