Merve Mutlu
08 Ekim 2020 - 15:11
Magazin

Birbirinden başarılı komedi filmlerini izleyicilerle buluşturan Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz bu kez bir dizi projesi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  'G.O.R.A.' ile 'Arif ve 216'da yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri'yi konu alacak olan dizi için hazırlıklar başladı.

20-10/08/cem-yilmaz.jpg

Gece Gündüz programına konuk olan Cem Yılmaz, yeni projesi olan Erşan Kuneri dizisini anlattı. Televizyon için değil ünlü dijital platform olan Netflix için hazırlanan dizinin tek kamera yöntemiyle çekilecek sit-com benzeri bir yapım olacağının müjdesini verdi.

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri dizisi geliyor! 

20-10/08/ersan-kuneri.png

Cem Yılmaz, "İlk defa bir dizi yapmak istiyorum. Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak" diyerek yeni projesi Erşan Kuneri hakkında bilgi verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin