Atakan Çelik Ramo dizisine konuk oluyor!

Ramo dizisine sürpriz bir isim konuk oluyor.

Merve Mutlu
08 Ekim 2020 - 15:49
Gündem

Başrollerini Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı ve Show TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi haline gelen Ramo, BKM Yapım imzası ile yeni sezonuyla yeniden ekranlarda. Üstelik bu kez sürpriz bir isim de diziye konuk oluyor.

20-10/08/ramoo.png

Yönetmenliğini M.Çağatay Tosun, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği dizi oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı dizi, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ederken Olgun Şimşek, Yunus Emre Terzioğlu ve Devrim Özkan kadroya yeni sezonda dahil olmuştu.

Atakan Çelik Ramo dizisine konuk oluyor!

20-10/08/atakan-celik-1602160512.jpg

Çekimleri Adana'da yapılan ve koronavirüs salgını nedeniyle setlerine ara verilen dizi, yeni sezonda hikayesini İstanbul sokaklarına taşımıştı. Heyecan dolu bölümleri izleyicilerle buluşan dizinin kadrosuna BKM Mutfak ekibinin Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 adlı komedi programının 2. kuşak oyuncuları arasında yer alan oyuncu Atakan Çelik konuk oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin