Dickinson 3. sezon olacak mı? Apple TV+ duyurdu!

Hailee Steinfeld'in başrolünde yer aldığı Apple TV+ dizisi "Dickinson"un 3. sezonu olacak mı? Yayıncı platformdan açıklama gelirken 2. sezonun başlangıç tarihi de belli oldu!

Emily'nin şöhret arayışı daha yeni başladı...

Oscar adayı oyuncu Hailee Steinfeld'in başrolünde yer aldığı Apple TV+ dizisi "Dickinson"un takipçilerini çok mutlu edecek bir haber geldi!

DICKINSON 3. SEZON ONAYINI CEBE KOYDU!

Yayıncı platform, yarımşar saat süreli bölümlerden oluşan komedi dizisine henüz ikinci sezonu başlamadan 3. sezon onayını verdi.

Onay gelişmesi dizinin yaratıcı, showrunner ve yürütücü yapımcısı Alena Smith ile Apple arasında gerçekleşen geniş çaplı anlaşmanın birkaç ay sonrasında gerçekleşmiş oldu.

Apple TV+'ın en çok beğenilen dizilerinden biri olan Dickinson böylelikle platformun üçüncü sezon onayı alan ilk orijinal dizisi olma unvanına erişti.

20-10/09/dickinson-3-sezon-onayini-aldi.jpg

Anonymous Content, wiip ve Sugar23 ortak yapımcılığında hazırlanan Dickinson'un 2. sezonu ise 08 Ocak 2021 Cuma günü başlayacak. Tarih duyurusu için bir de kısa tanıtım videosu yayınlandı. Bu tarihte sezonun ilk üç bölümü yayınlanırken geri kalan bölümlerin yayınlanma formatı haftalık olacak.

Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Ella Hunt, Toby Huss, Adrian Blake Enscoe ve rapçi Wiz Khalifa yeni sezon için geri dönen isimler olurlarken sezonun konuk oyuncuları arasında ise Nick Kroll "Edgar Allan Poe", Timothy Simons "Frederick Law Olmstead", Ayo Edebiri "Hattie" ve Will Pullen "Nobody" gibi isimler bulunuyor. Finn Jones "Sam Bowles" ve Pico Alexander "Ship" ise tekrar eden rollerle karşımıza çıkacaklar.

Dickinson, asi genç şair Emily Dickinson'un (Steinfeld) perspektifinden toplum, cinsiyet ve aile gibi kavramların baskı ve kısıtlamalarına bakış atıyor. Hikayesi 19. yüzyılda geçen dizi Emily'nin çocukluktan yetişkinliğe geçiş sürecinde sesini duyurma mücadelesine odaklanıyor.

20-10/09/dickinson-1602200119.jpg

Dickinson'un yürütücü yapımcı kadrosunda Smith ve Steinfeld ikilisine Michael Sugar, Ashley Zalta, Alex Goldstone, Paul Lee ve Josh Stern eşlik ediyorlar.

"Dickinson" (Apple TV+) 2. Sezon Tarih Duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin