Heyecanla beklenen "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç"in posteri yayınlandı

İlki 1995 yılında seyirci ile buluşan ve dünya çapında gişe rekorları kıran Sony Pictures yapımı Bad Boys serisi, yeni devam filmiyle seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Hayranlarının heyecanla beklediği dördüncü filmin resmi posteri yayılandı. Başrollerinde Will Smith ve Martin Lawrence yer aldığı “Bad Boys: Ride or Die” / “Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç”, 7 Haziran’da sinemalarda olacak.

Berfin Sengil
17 Nisan 2024 - 13:35
Viral

Bad Boys bu yaz dördüncü kez seyirciyle buluşuyor. İlk filmi 1995'te gösterime giren ve dünya çapında gişe rekorları kıran Bad Boys serisi, heyecan verici aksiyon sahneleri ve aşırı komedinin ikonik karışımıyla geri dönüyor. Ancak bu sefer ufak bir değişikle: Miami'nin en iyileri artık kaçak durumda…

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği, Will Smith ve Martin Lawrance'n başrolündeki Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç, 7 Haziran’da vizyonda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin