Hillary B. Smith, General Hospital kadrosuna katıldı

Hillary B. Smith, One Life to Live isimli yapımdaki karakteri ile General Hospital kadrosuna katıldı.

Berfu Özlen
01 Şubat 2017 - 10:15
Magazin

General Hospital'ın yaratıcısı Frank Valentini, Salı akşamı kişisel Twitter hesabına koyduğu bir video ile Emmy ödüllü oyuncu Hillar B. Smith'in General Hospital kadrosuna katıldığını duyurdu. Smith, dizinin spin-off'u One Life to Live'deki karakterin, avukat Nora Buchanan'ı canlandırmaya devam edecek.

İpucu Rebecca Budig'den

Video'da General Hospital'da Hayden karakterini canlandıran Rebecca Budig, yapımın bir diğer spin-off'u olan All My Children'da beraber rol aldığı Smith'e gönderme yaptı.

#https://twitter.com/valentinifrank/status/826619205965406208#

Karışık İşler

Her ne kadar Roger Howarth ve Kristen Alderson dahil olmak üzere bazı One Life to Live aktörleri, dizi ABC tarafından yayından kaldırıldığı için General Hospital'a geçmiş olsa da, Smith'in General Hospital kadrosuna alınması uzun süren yasal işlemler ve düşmanlık sonrası bir ilk. 

Smith'in ise dizide ne kadar kalacağı henüz netlik kazanmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin