Bates Motel 5. sezondan Rihanna'lı ilk görüntüler!

Rihanna'nın Marion Crane olarak ilk görüntüleri Bates Motel'ın final sezonu için sunulan en yeni fragmanla ortaya çıktı.

Volkan Küçükel
01 Şubat 2017 - 09:00
Gündem

"Bir oda tutabilir miyim?"

1960 yılı yapımı Pscyho filminin hikayesinin öncesine giden ve Hitchcock'un filminde anlatılan olayların öncesinde Norman Bates ve annesi Norma'nın hayatının anlatıldığı Bates Motel'ın beşinci ve final sezonu yaklaşıyor.

MARION CRANE'İN YOLU BATES MOTEL'A DÜŞÜYOR!

20 Şubat'ta prömiyerini gerçekleştirecek sezonun kuşkusuz en çok merak edilen yeni yüzü Rihanna. Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı, daha önceden duyurulduğu üzere orijinal filmde efsane duş sahnesiyle bilinen ikonik karakter Marion Crane'e hayat verecek isim.

Marion, yeni sezonda yolu Bates Motel'a düşen ve Norman'ın hayatını daha fazla içinden çıkılmaz hale getirecek birkaç yeni karakterden birisi. 

GERİLİM YÜKLÜ YENİ FRAGMAN

Ve Rihanna'nın Marion Crane olarak ilk görüntüleri dizinin final sezonu için sunulan en yeni fragmanla ortaya çıktı. Bu görüntüleri haberimizin sonunda yer alan videoda izleyebilirsiniz.

17-02/01/rihanna-bates-motel.jpg

BATES MOTEL 5. SEZON HİKAYESİ

Norman'ın (Freddie Highmore) annesini öldürmesinden yaklaşık iki yıl sonrasına gideceğimiz beşinci sezonda Norman artık yetişkin biridir ve ikili bir hayat sürmeye devam etmektedir. Herkesin önünde, White Pine Bay topluluğunun mutlu ve uyumlu bir bireyi olarak görünse de şiddet içeren bilinç kayıpları her geçen gün artmakta ve zihnini tamamen ele geçirme tehditindedir. 

Dylan (Max Thieriot) ve Emma (Olivia Cooke) kendi hayatlarıyla baş başa iken kendilerini Norman'ın deliliklerinin içine çekilmiş halde bulurlar. Romero (Nestor Carbonell) ise üvey oğlu konusunda öfkeli bir haldedir.

BATES MOTEL 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Universal Television, Cuse Productions ve Kerry Ehrin Productions ortak yapımcılığında hazırlanan yeni sezon 20 Şubat'ta A&E ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

'Bates Motel' 5. sezon fragmanı (Rihanna - Marion Crane):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin