Supergirl'de 2. sezonun yeni büyük kötüsüyle tanışın!

Supergirl'ün oyuncu kadrosuna tanıdık bir isim katıldı! Süper kahraman temalı dizinin devam etmekte olan ikinci sezonuna Teri Hatcher geliyor.

Volkan Küçükel
01 Şubat 2017 - 02:32
Gündem

The CW'nun CBS'ten transfer dizisi Supergirl'ün oyuncu kadrosuna tanıdık bir isim katıldı!

Süper kahraman temalı dizinin devam etmekte olan ikinci sezonuna Teri Hatcher geliyor.

HATCHER KİMİ CANLANDIRACAK?

ABC kanalında 1993-1997 yılları arasında ekranlara gelen Lois & Clark: The New Adventures of Superman dizisinde Lois Lane karakterine hayat veren aktris sezon içinde birden fazla bölümde karşımıza çıkacak.

Karakterle ilgili detaylı bilgiler henüz sunulmuş değil ancak Hatcher'ın karakterinin sezonun yeni büyük kötüsü olacağı konuşuluyor.

17-02/01/teri-hacther-supergirl-dizisi-1485905396.jpeg

Hatcher böylelikle Lois & Clark: The New Adventures of Superman'den rol arkadaşı Dean Cain ile yeniden bir projede bir araya gelmiş olacak. Cain dizide tekrar eden bir rolle Kara'yı evlatlık edinen babası Jeremiah Danvers karakterini canlandırıyor.

HATCHER'IN DİZİ KARİYERİ

Hatcher'ı son dönemde televizyon dünyasında Desperate Housewives (Susan Delfino), Seinfeld (Sidra), The Love Boat (Amy) ve Jane By Design (Kate Quimby) gibi dizilerde de izlemiştik. Oyuncu, son olarak komedi dizisi The Odd Couple'da Charlotte karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

17-02/01/teri-hatcher-supergirl.jpg

Supergirl'ün yürütücü yapımcısı Andrew Kreisberg konuyla ilgili yaptığı açıklamada tüm zamanların favori Lois Lane'inin Teri Hatcher olduğunu belirtip, Hatcher'ın evrene farklı bir karakterle dönüşünün kendisi, Greg Berlanti ve dizi hayranları için inanılmaz bir hediye olduğunu dile getirdi.

Supergirl, sezonun 11. bölümü "The Martian Chronicles" ile 06 Şubat Pazartesi akşamı The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'Supergirl' 2. sezon 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin