Hizmetçiler ne zaman başlayacak? Hangi gün olduğu belli oldu!

Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler'in yayın günü belli oldu.

Merve Mutlu
28 Şubat 2020 - 10:04
Gündem

Oyuncu kadrosunda: Aleyna Solaker, Selen Domaç, Algı Eke, Ali İl, Seçkin Özdemir ve Deniz Baysal gibi sevilen isimleri bir araya getiren Hizmetçiler dizisinin yayın günü belli oldu. 

20-02/28/hizmetciler-o.png

Meksika yapımı “Ellas son La Alegria Del Hogar” adlı diziden uyarlanmış olan ve 4 zengin ailenin hikayelerinin evlerinde çalışan hizmetçilerinin gözünden anlatılacağı Hizmetçiler dizisi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yayınlanan tanıtımı oldukça dikkat çeken projenin ne zaman başlayacağı da merak edilenler arasında.

Hizmetçiler ne zaman başlayacak?

20-02/28/hizmetciler.png

Fabrika Yapım / Öner Aslanel imzası taşıyan ve Makbule Kosif'in senaristliğini yapacağı dizi, Metin Balekoğlu yönetmenliğindeki ilk çekimlerini tamamladı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan projenin yayın günü 7 Mart olarak belirlendi. Cumartesi akşamları yayınlanacak olan dizi Afili Aşk dizisinin yerine geliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin