Home Fires 2. sezon onayını aldı!

Home Fires'ın yeni sezonuyla ilgili ilk bilgilerimiz şöyle:

resim yok
03 Haziran 2015 - 12:03
İptal - Onay

ITV'den bir yeni sezon onayı duyurusu!
.
Kanalın çiçeği burnunda dizisi 'Home Fires' beklentileri karşılamış olsa gerek! Yayıncı kanal ITV'den yapılan duyuruya göre dizi 2. sezon onayını resmi olarak aldı.
 

YENİ SEZONA DAİR İLK DETAYLAR

Bir II. Dünya Savaşı dönemi draması olan; kırsal Cheshire bölge halkını zor zamanlarda bir arada tutan; kocalarından, eşlerinden, oğullarından ve erkek kardeşlerinden savaş dolayısıyla ayrı kalmış bir grup ilham verici kadının hikayesine odaklanan dizinin yeni sezonuyla ilgili ilk bilgilerimiz şöyle:
.
* İlk sezonu altı bölümden oluşan dizinin ikinci sezonunun da 60'ar dakikalık 6 bölümden oluşması planlanıyor.
.
* Homes Fires'ın yaratıcısı ve senaristi Simon Block (Lewis, The Shooting of Thomas Hurndall, Casualty 1909, Attachments) ile birlikte uygulayıcı yapımcılar Francis Hopkinson (Wallander, Lucan, Jekyll & Hyde) ve Catherine Oldfield (Collison, Fingersmith, Foyle's War) yeni sezonda da birlikte çalışacak.
.
* Aynı zamanda uygulayıcı yapımcı olarak görev yapan Simon Block'a yeni sezon bölümlerini senaryolaştırma konusunda Glen Laker (Vera, Holby City) da katılacak.
.
* Julie Summers'ın 'Jambusters' isimli kitabından esinlenen dramanın yeni sezon çekimleri 2015 yazı boyunca Cheshire'da gerçekleşecek.
 

KANAL YETKİLİSİNDEN AÇIKLAMA

Samantha Bond, Ruth Gemmill, Claire Rushbrook, Frances Grey, Clare Calbraith, Fenella Woolgar, Leanne Best, Claire Price ve Brian Fletcher gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yeni sezon onayı almasıyla ilgili açıklamalarda bulunan ITV drama bölümünden Steve November şu ifadeleri kullanıyor:
.
''Home Fires'ın izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarması bizleri gerçekten çok memnun etti. 
 
Simon'ın harika gözlemlere dayalı senaryosu ve yarattığı karakterler vasıtasıyla İkinci Dünya Savaşı boyunca evlerini ve yaşamını kendi başlarına çekip çeviren gerçek kadınları tanıma fırsatı yakaladık.
.
Kadınlarımızın ikinci sezonda yeniden bir arada olacaklarından dolayı mutluluk duyuyoruz.''
 

SEZON SÜRÜYOR

ITV Studios yapımcılığında hazırlanan Home Fires, 03 Haziran'da ekran macerasına başladı. İlk dört bölümünü geride bırakan dizinin geriye kalan iki bölümü 07 ve 14 Haziran tarihlerinde izleyicilerle buluşacak ve dizi, bu bölümlerin ekrana gelmesinin ardından ilk sezon macerasını tamamlamış olacak.
.
'WIRE IN THE BLOOD' AMERİKAN TELEVİZYONLARINA UYARLANACAK MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin