Home for Christmas 3. sezonuyla dönecek mi? Netflix duyurdu!

Netflix'in romantik komedi drama dizisi Home for Christmas'ın geleceği belli oldu! Dizi iptal edilirken 3. sezon gelmeyecek! Detaylar...

Netflix'in Norveç yapımı komedi drama dizisi "Home for Christmas (Hjem Til Yul)"tan haber var!

İlk sezonu 05 Aralık 2019, ikinci sezonu 18 Aralık 2020'de izleyiciyle buluşan dizinin geleceği belli oldu!

HOME FOR CHRISTMAS 2. SEZONUNUN ARDINDAN İPTAL EDİLDİ!

Yapılan açıklamaya göre Home for Christmas (Hjem Til Yul) 2. sezonunun ardından iptal edildi ve 3. sezonu göremeyecek.

Başrollerinde Ida Elise Broch ve Felix Sandman (Bataklık) ikilisinin yer aldığı dizi böylelikle toplam 12 bölümüyle dizi arşivindeki yerini almış oldu.

21-02/17/home-for-christmas-foto.jpg

Dizinin yazar-yönetmenliğini yapan Per-Olav Sørensen (Bataklık) konuyla ilgili yaptığı açıklamada Home for Christmas'ın harika bir deneyim olduğunu söylerken; Johanne'nin aşk hikayesini ekrana taşımaya yardımcı oldukları için yapımda çalışan oyunculara ve tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

HOME FOR CHRISTMAS NASIL BİR DİZİ?

İlişki durumu hakkındaki bitmek bilmeyen yorumlardan bıkan müzmin bekâr Johanne'nin, Noel'de eve götürecek bir erkek arkadaş bulmak için 24 günlük bir ava çıkmasını konu edinen yapımın ikinci sezonunda umut vadeden bir ilişkiye başlayan Johanne'nin bir yandan da yeni komşularıyla, eski sevgilileriyle ve kendi sorunlu ailesiyle uğraşmasına tanıklık etmiştik.

21-02/17/home-for-christmas.jpg

Anders Tangen'in yapımcılığını üstlendiği Home for Christmas'ın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle sıralanıyor: Gabrielle Leithaug (Jørgunn), Dennis Storhøi (Tor), Anette Hoff (Jorid), Ghita Nørby (Mrs. Nergaard), Hege Schøyen (Bente), Bjørn Skagestad (Bengt Erik), Line Verndal (Eira), Oddgeir Thune (Henrik).

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin