Homeland 6. sezon fragmanı yayınlandı

Showtime, Homeland 6. sezon fragmanını yayınladı. Dizi 15 Ocak'ta ekranlara dönecek.

Berfu Özlen
19 Aralık 2016 - 14:18
Yeni Bölüm

Amerikan başkanlık seçimi ve sonrasını konu alacak olan 6. sezon için fragman yayınlandı. Dizide seçilmiş Amerikan başkanını aktrist Elizabeth Marvel canlandıracak.

6. sezonun konuk oyuncuları arasında Hill Harper, Robert Knepper, Patrick Sabongui, Jake Weber ve Dominic Fumusa olacak.

Yıldızlar geçidi

Halihazırda New York'ta yapım aşamasında olan dizide Emmy, Screen Actors Guild ve Golden Globa ödüllü oyuncu Claire Danes, Emmy adaylığı bulunan Rupert Friend, Elizabeth Marvel, Oscar ödüllü F. Murray Abraham ve Emmy ve Tony sahibi Mandy Patinkin rol alıyor.

6.sezonun konusu

Berlin'deki terör saldırısından bir kaç ay sonrayı konu alacak olan 6. sezonda Carrie Mathison (Danes) Brooklyn, New York'a geri dönüyor ve ABD'li Müslümanlara yardım derneğinde çalışıyor. Başkanlık seçimi ardından yaşananlar dizide anlatılıyor.

Fox 21 Television Studios tarafından yayınlanan diziyi Alex Gansa ve Howard Gordon yazıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin