Homeland 7. ve 8. sezon onaylarını aldı

Showtime'ın bol ödüllü dizisi en az 3 sezon daha bizlerle olacak!

Volkan Küçükel
16 Ağustos 2016 - 22:21
İptal - Onay

Ve resmileşti!

Showtime, bol ödüllü dizisi Homeland'i yaklaşmakta olan altıncı sezonunun yanında 7. ve 8. sezon için de yeniledi.

Karar, Televizyon Eleştirmenleri Birliği Yaz Basın Turu etkinlikleri kapsamında kanal yetkililerince duyuruldu.

Homeland'in şu sıralar New York'ta altıncı sezon çekimlerine başlandı.

HOMELAND 6. SEZON HİKAYESİ

Seçim gününden başlayarak başkanın yemin törenine kadar uzanan üç aylık süreci konu edinecek yeni sezonda Elizabeth Marvel'i başkanlığı kazanan New York senatörü Elizabeth Keane karakteriyle izleyeceğiz.

CSI: NY'den Hill Harper Keane'in özel kalemi ve The Flash'tan Patrick Sabongui ise Carrie ile birlikte çalışıp Müslüman Amerikan toplumunun şiddetli bir savunucusu olan bir hukuk profesörü olarak karşımızda olacak.

16-08/16/homeland-dizisi.jpg

6. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Homeland'in ertelenen yeni sezonu 2017 senesinin Ocak ayı içinde izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

Claire Danes, Rupert Friend, F. Murray Abraham ve Mandy Patinkin gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizi Gideon Raff'ın Prisoners of War isimli dizisinin Alex Gansa ve Howard Gordon ikilisince Amerikan televizyonlarına uyarlanmasıyla bizlerle buluşuyor.

Fox 21 Television Studios yapımcılığındaki dizinin altıncı sezon yapımcı kadrosunda Gansa ve Gordon ile birlikte Chip Johannessen, Patrick Harbinson, Lesli Linka Glatter, Danes, Michael Klick, Raff, Avi Nir ve Ran Telem yer alıyor.

'Homeland 6. sezon için geri sayım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin