House of the Dragon'ın ikinci sezon yayın tarihi belli oldu

HBO'nun sevilen Game of Thrones dizisinin devamı olan House of the Dragon'ın ikinci sezonu için yayın tarihi açıklandı. House of the Dragon ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? House of the Dragon konusu ne? House of the Dragon ilk sezon ne oldu?

Berfin Sengil
06 Mart 2024 - 15:16
Viral

Game Of Thrones dizisiyle aynı evrende geçen ve dizinin devamı niteliğinde olan House of the Dragon'ın ikinci sezon tarihi açıklandı.

Yazar George R.R. Martin ve Ryan Condal yapımı fantastik dizinin haziran ayında HBO'da yayınlanacağı belirtildi.

Yeni sezonun ilk fragmanı 2023'ün son günlerinde gelmişti. Fragmanda Olivia Cooke'un canlandırdığı Alicent Hightower, "Savaş çıkacak, birçok kişi ölecek ve galip gelen sonunda tahta çıkacak" sözleriyle dikkat çekti. Lord Cregan Stark rolündeki Tom Taylor gibi yeni karakterlerin tanıtımı da merak uyandırdı.

House of the Dragon Hakkında

Martin'in Ateş ve Kan kitabından uyarlanan dizi, Ejderhaların Dansı adı verilen iç savașa giden süreci ve bu iç savaşı ele alıyor. Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini konu alan dizi, House Targaryen'in hikayesini anlatıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno ve Rhys Ifans gibi isimler rol alıyor.

Dizinin 10 bölümlük ilk sezonu 21 Ağustos 2022'de yayınlanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin